Police Syncro System Ultra

Police Syncro System Ultra so preprost in praktičen način za urejen in dostopen prevoz materiala, orodja in rezervnih delov. Na voljo številne različice glede na individualne želje in potrebe.

"

Police Syncro System Ultra so izdelane iz jekla visoke trdnosti . Sestavljeni so iz površine z dvignjenimi sprednjimi in zadnjimi robovi ter nizkimi stranskimi robovi. Mogoče jih je namestiti na kateri koli želeni položaj med dvema stranskima stranicama višine 72 mm ali več. Široke so od 253 do 1.521 mm. Na voljo so v petih različnih globinah: 210, 260, 310, 360 in 410 mm. Da preprečite padanje materiala za regal, jih je mogoče opremiti s povišanim hrbtiščem , ki dvignejo zadnji del na višino 180 mm in učinkovitejše zadržijo material.

Vse so opremljene z gumirano nedrsečo podlogo in aluminijastimi pregradami.

S povišanim hrbtiščem in visokimi pregradami

Police s 180 mm visoko hrbtno ploščo in pregradami za večjo preglednost shranjevanja in izboljšano ločevanje med predelki.

Za prevoz daljših predmetov

Raztegljive zgornje police imajo robove višine 80 ali 100 mm in globine 216, 260 ali 310 mm. Imajo zložljiva vratca na enem koncu za nakladanje in razkladanje dolgih predmetov, kot so cevi in kabelski kanali. Glede na naravo materialov, ki jih običajno vsebujejo, police za prevoz daljših predmetov nimajo podlog ali pregrad. Vedno so nameščene na vrhu regalnih stebrov. Na voljo so v dolžinah od 1.014 do 4.056 mm, da ustrezajo vsem modelom kombijev, od najmanjših do največjih.

Inox korito za prevoz tekočin

Inox korito za prevoz tekočin je edina vrsta polic Syncro, ki je v celoti izdelano iz nerjavečega jekla namesto jekla visoke trdnosti. Na vseh štirih vogalih je zatesnjeno z zvari, da omogočijo prevoz kant ali zabojnikov z oljem, gorivom ali detergentom in preprečijo puščanje ali razlitje zaradi umazanije ali poškodbe karoserije kombija ali drugega tovora. Enostavno jih je namestiti in odstraniti za praznjenje in čiščenje. Prilegajo se med dve stranski plošči, njihove sprednje jezičke pa lahko pritrdite z vijaki s standardnimi luknjami. Posode s tekočino lahko dodatno zavarujete s trakovi za privezovanje tovora. Inox korita so različnih velikosti: širine od 507 do 1.521 mm in globine 310, 360 ali 410 mm.

Večnamenske police

Večnamenske police so opremljene z vnaprej oblikovanimi luknjami za namestitev adapterjev za kovinske prenosne kovčke v pravi položaj.

Mobilne delavnice

Zaščitne obloge tovornega prostora Syncro System

Police Syncro System Ultra

Police s plastičnimi posodami Syncro System

Vratca za police

Kovinsko ohišje s plastičnimi prozornimi posodami

Prenosni kovčki

Kovinski predali Syncro Ultra

Omare Syncro Ultra

Sistem proti premiku kovčkov

Talni predalniki Syncro System

Primeži

Hidravlični sistem za natovarjanje lestev

Lesena delovna površina

Preklopne police Syncro System

LED luči za tovorni prostor

Dodatki za higieno

Specialni dodatki

Strešni prtljažniki

Rešitve za pick-up vozila

Ključavnica za zaklepanje tovornega prostora

Nepogrešljivi dodatki

PRELISTAJTE KATALOG