Večnamenske police

Police Syncro System Ultra so preprost in praktičen način za urejen in dostopen prevoz materiala, orodja in rezervnih delov. Na voljo številne različice glede na individualne želje in potrebe.

"

Police Syncro System Ultra so izdelane iz jekla visoke trdnosti . Sestavljeni so iz površine z dvignjenimi sprednjimi in zadnjimi robovi ter nizkimi stranskimi robovi. Mogoče jih je namestiti na kateri koli želeni položaj med dvema stranskima stranicama višine 72 mm ali več. Široke so od 253 do 1.521 mm. Na voljo so v petih različnih globinah: 210, 260, 310, 360 in 410 mm. Da preprečite padanje materiala za regal, jih je mogoče opremiti s povišanim hrbtiščem , ki dvignejo zadnji del na višino 180 mm in učinkovitejše zadržijo material.

Vse so opremljene z gumirano nedrsečo podlogo in aluminijastimi pregradami.

Z adapterjem za kovčke

Večnamenske police so opremljene z vnaprej oblikovanimi luknjami za namestitev adapterjev za kovinske prenosne kovčke v pravi položaj. Ena polica lahko sprejme od enega do treh kovinskih kovčkov, odvisno od njene velikosti. Police so na voljo v širinah od 507 do 1521 mm.

Z adapterjem za EURO BOX zaboje

Na odprte police lahko namestimo tudi plastične Eurobox zaboje (400 x 290 mm in višine 120, 170 ali 220 mm), s pokrovi ali brez. Tudi v tem primeru vnaprej oblikovane luknje zagotavljajo, da se adapterji prilegajo točno v pravi položaj za podporo stranicam zabojev.

S hrbtiščem

Hrbtišča lahko namestite skupaj z enostavnimi policami, da ustvarite prostor za shranjevanje glede na vaše potrebe.

Poševne police

Večnamenske police je mogoče namestiti pod naklonom približno 6 stopinj preprosto z uporabo lukenj v stranskih ploščah na različnih višinah za pritrditev sprednje in zadnje strani.

PRELISTAJTE KATALOG