Strešni prtljažniki

Izdelani so iz lahkega, a trdnega nerjavečega jekla, aluminija in gume. Zahvaljujoč Ultrasilent profilu, prečke ne povzročajo hrupa.

"

PREČKE

Aluminijasti prečni drogovi z mehkim gumijastim zgornjim profilom, nosilci iz nerjavečega jekla, omejevalniki tovora in pritrdilni elementi so osnovne komponente strešnega transportnega sistema Syncro Systemi. Prečni drogovi z zaščitnim gumijastim zgornjim profilom se prilegajo čez streho kombija. Sprednji drog je na spodnji strani opremljen tudi z Ultrasilent profilom za zmanjšanje hrupa. Prečne palice so na voljo z omejevalniki obremenitve iz nerjavečega jekla ali brez njih.

STREŠNI PRTLJAŽNIK Z BOČNIMI STRANICAMI IN VALJČKOM ZA LAŽJE NATOVARJANJE

Strešni nosilci Syncro System so sestavljeni iz številnih prečnih drogov z gumijastimi zgornjimi profili in dveh stranskih letevj, ki preprečujejo drsenje tovora vstran s strehe. Zadaj, nad zadnjimi vrati kombija, imajo strešni nosilci tudi valjček za enostavno nakladanje in razkladanje. Sprednji prečni drog je opremljen s profilom Ultrasilent.

NOTRANJI NOSILEC ZA PREVOZ LESTEV

Novi notranji nosilci za prevoz lestev varno držijo vašo lestev na mestu pod streho dostavnega vozila, tako da je tovorni prostor pod njim prost. Za lažji dostop do prtljažnega prostora je nastavljivo omejevanje mogoče preklopiti. Ti nosilci za lestve imajo samodejni sistem za zaklepanje drsnika na koncu njegovega pomika in nastavljiv omejevalnik za držanje lestve na zadnji strani. Delovanje je izjemno hitro, enostavno in varno. Lestev se na koncu premika samodejno zaklene in, ko je pritrjena s trakom na zadnji strani, ostane trdno na mestu.

TRANSPORTNA TUBA

Nosilci aluminijastih cevi Syncro se odlično integrirajo z modularnim sistemom strešnih prtljažnikov Syncro. Namestijo se lahko na strešne nosilce, strešne prtljažnike in v povezavi z nosilci za lestve v katerem koli položaju ter na katero koli znamko in model kombija. Izdelani so iz aluminija, odpornI na vremenske vplive. Standardna dolžina je 3000 mm.

ALU LESTEV ZA DOSTOP DO STREHE VOZILA

Alu lestev za namestitev na zadnja vrata. Zagotavljajo varen in enostaven dostop do strehe vašega vozila. Izdelane so iz lahkega in vremensko odpornega aluminija in jih je mogoče namestiti brez vrtanja karoserije. Na voljo za večino modelov kombijev.

Mobilne delavnice

Zaščitne obloge tovornega prostora Syncro System

Police Syncro System Ultra

Police s plastičnimi posodami Syncro System

Vratca za police

Kovinsko ohišje s plastičnimi prozornimi posodami

Prenosni kovčki

Kovinski predali Syncro Ultra

Omare Syncro Ultra

Sistem proti premiku kovčkov

Talni predalniki Syncro System

Primeži

Hidravlični sistem za natovarjanje lestev

Lesena delovna površina

Preklopne police Syncro System

LED luči za tovorni prostor

Dodatki za higieno

Specialni dodatki

Strešni prtljažniki

Rešitve za pick-up vozila

Ključavnica za zaklepanje tovornega prostora

Nepogrešljivi dodatki

PRELISTAJTE KATALOG