Nepogrešljivi dodatki

Različna obešala, kljuke in nosilci

"

Nastavljivo železno, vsestransko uporabno obešalo

Premična in nastavljiva obešala so zasnovana za uporabo z drogom AAT00018, vzdolž katerega jih je mogoče premikati in pritrditi v kateri koli položaj z zaklepnim vijakom. Po potrebi jih je mogoče hitro in enostavno premakniti. Imajo teleskopsko zasnovo in jih je mogoče razširiti v enega od 5 položajev, da ustvarite podporno površino od 90 mm do 140 mm. V celoti so izdelani iz jekla visoke trdnosti in so ojačani z varjenim spodnjim profilom.

Nastavljivo jekleno obešalo

Nastavljivo po dolžini od 140 do 190 mm.

Nastavljivo železno obešalo

Vsestransko in robustno.

Nosilci kablov

Nosilci kablov Syncro so izdelani iz litega aluminija in prašno barvani. Na voljo so v 3 različnih velikostih.

Nosilci za gasilni aparat

Nastavljivi nosilci Syncro lahko držijo široko paleto gasilnih aparatov. Ko je nosilec nastavljen na pravo velikost, gasilni aparat drži na mestu močan trak z zaponko.

Obešala za perforirano stranico

Zahvaljujoč najnovejšim modifikacijam je mogoče obešala in sponke iz plastike in jekla ali samo plastike pritrditi neposredno na luknje v stranicah Ultra, na stare nosilce Syncro z uporabo posebnih adapterskih plošč in na perforirane različice oblog karoserije.

Magnetna obešala za perforirano stranico

Magneti so izdelani iz posebne neodimove zlitine in imajo jekleno pritrdilno ploščo. Zahvaljujoč močni privlačni sili, ki jo ustvarja neodim, so ti magneti izjemno učinkoviti pri držanju orodja in drugih majhnih in srednje velikih kovinskih predmetov. Na voljo so v dveh vrstah:

  • okrogle , s privlačno silo do 30 kg
  • pravokotna , s privlačno silo do 37 kg

Neodimske magnete je mogoče pritrditi tudi neposredno na stranske plošče regalov z uporabo enakomerno razporejenih kvadratnih lukenj, značilnih za sistem Ultra.

Jekleni kavlji z drsnim navojem

Ti jekleni kavlji so na voljo v dveh različnih velikostih.

Univerzalne objemke

Ekskluzivni patent Syncro System. Objemke je mogoče premakniti v želeni položaj in zakleniti z vzvodom. Zahvaljujoč gumbu za zaklepanje in sprostitev je objemke mogoče podaljšati na poljubno dolžino med 100 in 200 mm. Da bi se izognili praskam, je jekleni del objemk, ki pride v stik s pritrjenim materialom, prekrit z mehko gumo. Sistem je hiter in enostaven za uporabo. Prav tako je izredno močan in varen ter se enostavno prilagaja predmetom različnih oblik.

Nosilci za spreje

Nosilci so odličen način za prenašanje sprejev in plastenk. Štirje modeli so v celoti izdelani iz prašno barvanega aluminija in lahko sprejmejo tri ali štiri spreje premera 65 mm ali dve ali tri plastenke premera 85 mm. Nosilce lahko namestite na stranice regalov, na karoserijo kombija ali na notranjo oblogo.

Nosilci za silikonske kartuše

Nosilci za do devet silikonskih kartuš. Izdelano iz prašno barvanega aluminija. Lahko se pritrdi na karoserijo kombija ali na regal. Aluminijasta konstrukcija za manjšo težo. Inteligentna nagnjena zasnova s kartušami v dveh vrstah za učinkovitejšo uporabo prostora.

Nosilci za motorno kolo

Hiter in učinkovit način za zavarovanje motornih koles za prevoz v vašem kombiju. Nosilci za motorno kolo Syncro vključujejo praktičen in izjemno hiter sistem samodejnega zaklepanja. Preprosto potisnite kolo navznoter in objemka se zapre; ponovno izvlecite in objemka se ponovno odpre. Kolo ostane pokonci tudi brez stojala, zato ga lahko ena oseba brez pomoči naloži v kombi. Za trdno pritrditev kolesa za transport je treba uporabiti dva jermena z zaskočnimi napenjalci.

Nosilci za prevoz dolgih predmetov

Komplet nosilcev vključuje kovinski žep s 3 notranjimi predelki za namestitev na tla. Zgornji del kompleta je sestavljen iz aluminijaste drsne palice s plastičnimi sponkami ali jeklenega nosilca s trakom. Nosilci so idealna za prevoz različnih dolgih predmetov, npr. lopat, palic…

Večnamenski nosilci

Večnamenski nosilci
Popolnoma aluminijasta konstrukcija za minimalno težo. Na voljo v 3 velikostih. Lahko se pritrdi na notranje obloge ali na regale. Idealno za prenašanje kablov, podaljškov itd.

Jeklena zaponka z elastiko

Jeklene in elastične zaponke za pritrditev orodja in materialov na svoje mesto. Na voljo z dvema dolžinama elastike.

ELEMENTI ZA PRITRDITEV TOVORA

PASOVI

Mobilne delavnice

Zaščitne obloge tovornega prostora Syncro System

Police Syncro System Ultra

Police s plastičnimi posodami Syncro System

Vratca za police

Kovinsko ohišje s plastičnimi prozornimi posodami

Prenosni kovčki

Kovinski predali Syncro Ultra

Omare Syncro Ultra

Sistem proti premiku kovčkov

Talni predalniki Syncro System

Primeži

Hidravlični sistem za natovarjanje lestev

Lesena delovna površina

Preklopne police Syncro System

LED luči za tovorni prostor

Dodatki za higieno

Specialni dodatki

Strešni prtljažniki

Rešitve za pick-up vozila

Ključavnica za zaklepanje tovornega prostora

Nepogrešljivi dodatki

PRELISTAJTE KATALOG