Kovinski predali Syncro Ultra

Kovinske predale Syncro Ultra je mogoče postaviti na poljubno višino v regalnem sistemu tovornih vozil. Ti izjemno trdni predali so idealni za varno in urejeno shranjevanje orodja, rezervnih delov in drobnega materiala.

"

Predali Syncro Ultra so izdelani iz jekla visoke trdnosti in so na voljo v različnih velikostih. Na voljo so štiri višine (72, 108, 144 in 216 mm), tri širine (ozka: 507 mm, srednja: 760 mm in široka: 1014 mm) in tri globine (360, 310 in 410 mm).

Vsem predalom so skupne naslednje značilnosti:

  • Ergonomski poglobljen ročaj
  • Samodejno zaklepanje
  • Teleskopska vodila s krogličnimi ležaji
  • Nosilnost do 120 kg

Dobavljivi z gumeno nedrsečo podlogo in aluminijastimi pregradami

Na zahtevo lahko predale opremimo tudi z modularnimi plastičnimi posodami . Na voljo so v 7 različnih velikostih in jih je mogoče po potrebi kombinirati, da napolnite dna vseh predalov višine 72 in 108 mm.

DODATKI ZA PREDALE

KOVINSKI PRENOSNI KOVČKI NA IZVLEČNEM PLADNJU

Izvlečni pladnji za kovinske prenosne kovčke se odpirajo natanko tako kot predali, vendar so posebej oblikovani za držanje kovčkov. Nameščeni so na teleskopskih vodilih in lahko držijo enega ali dva kovinska kovčka, položena ravno, Boscheve plastične zaboje, ki jih je mogoče zložiti enega na drugega, ali 3 posode CAS35

KOVINSKI PREDALI S STRANSKIM ODPIRANJEM

Kovinski predali s stranskim odpiranjem omogočajo enostaven dostop do vsebine z zunanje strani vozila, ne da bi morali vstopiti v vozilo. Na voljo so v kompletih po 2, 3 ali 4 predale v kovinskem ohišju in se nekoliko razlikujejo po dizajnu od standardnih Ultra predalov.

GLOBOKI PREDALI

Ti predalniki so globoki (dolgi) 706 mm. Ko je zadnji del predalnika postavljen ob pregrado vozila, lahko do vsebine predala dostopate z zunanje strani vozila. Omare vsebujejo 2, 3 ali 4 predale enake ali različne višine (100, 130 ali 200 mm).

SPECIALNI PREDALI

Predali Syncro, opremljeni s kompletom pisalne table , služijo tudi kot izvlečne mize za izpolnjevanje dokumentov, podporo prenosnemu računalniku ali ogledovanje risb. Komplet je sestavljen iz plošče iz vezanega lesa v videzu marmorja, dveh tečajev za zadnji del predala in dveh omejevalnikov za sprednji del. Komplet je primeren za vse predale višine 71, 108 ali 144 mm. Ko je komplet nameščen, pisalna tabla tvori praktično podporno površino in omogoča enostaven dostop do samega predala.

Mobilne delavnice

Zaščitne obloge tovornega prostora Syncro System

Police Syncro System Ultra

Police s plastičnimi posodami Syncro System

Vratca za police

Kovinsko ohišje s plastičnimi prozornimi posodami

Prenosni kovčki

Kovinski predali Syncro Ultra

Omare Syncro Ultra

Sistem proti premiku kovčkov

Talni predalniki Syncro System

Primeži

Hidravlični sistem za natovarjanje lestev

Lesena delovna površina

Preklopne police Syncro System

LED luči za tovorni prostor

Dodatki za higieno

Specialni dodatki

Strešni prtljažniki

Rešitve za pick-up vozila

Ključavnica za zaklepanje tovornega prostora

Nepogrešljivi dodatki

PRELISTAJTE KATALOG